Thursday, 25 June 2015

Harlequin More Than Words - A Wing & A Prayer by Andrea Laurence

Sub Judul : -
Serial : Harlequin More Than Words
Penulis : Andrea Laurence
Penerbit : Harlequin Books
Tahun Terbit : November 2014 (pertama kali terbit pada November 2014)
Tebal : 56 
ASIN : BOOPFGJKVY
Genre : Contemporary Romance

Format : ebook
Status : gratis dari Google Play Store
Lokasi Cerita : Baltimore, Amerika Serikat

Periode Baca : 20/06/2015 - 22/06/2015
Rating : 3/5

Blurb : More Than Words : Bestselling authors and real-life heroines

Making a difference…transforming lives… This year, the recipients of Harlequin's More Than Words Award are three women whose selfless deeds and far-reaching goals are helping to build stronger, safer communities. Now three bestselling Harlequin authors honor these remarkable women with stories inspired by their extraordinary contributions.

In A Wing & A Prayer, Atlanta businessman Dylan Alexander is committed to getting children the medical attention they need. And he has to admit, he enjoys flying single mom Jo Nichols and her son, Zack, from St. Simon's Island to Baltimore on his private jet. Now if he could just stop fantasizing about the three of them as a family…

Jo owes everything to Miracle Flights for Kids…and the six-foot CEO who volunteers his time and compassion. But past experience has taught her that acting on their growing attraction would be a mistake. All bets are off when Dylan and her son start seriously bonding. Are blue skies up ahead? Only if she and the once-burned businessman have the courage to go for it.


Wednesday, 17 June 2015

St. Piran's Hospital #6 - The Fireman And Nurse Loveday by Kate Hardy

Sub Judul : -
Serial : St. Piran's Hospital #6
Penulis : Kate Hardy
Penerbit : Harlequin Books
Tahun Terbit : Desember 2012 (pertama kali terbit pada April 2011)
Tebal : 192 
ISBN : 9781460300152
Genre : Medical Romance

Format : ebook
Status : -
Lokasi Cerita : Penhall Bay

Periode Baca : 01/06/2015 - 05/06/2015
Rating : 3/5

Blurb : School nurse and local wallflower Flora Loveday would rather spend time with her pupils than even think about dating--until smoking-hot firefighter Tom Nicholson enters her life.... But Tom's interest in her is just because she's put a smile on his troubled young nephew's face--isn't it?

While Flora's bond with little Joey is invaluable, Tom has to admit he wants her around for other reasons. Flora has a beauty strangely overlooked by others, but Tom's going to awaken the passion she tries desperately to hide....


Monday, 15 June 2015

Blue Romance by Sheva

Judul : Blue Romance
Sub Judul : -
Penulis : Sheva
Penerbit : Plotpoint
Tahun Terbit : 2012 (pertama kali terbit pada Oktober 2012)
Tebal : 224
ISBN : 9786029481
Genre : Contemporary Romance

Format : paperback
Status : punya sendiri
Lokasi Cerita : Cikini, Jakarta, Indonesia

Periode Baca : 11/01/2015 - 11/05/2015
Rating : 3/5

Blurb : Selamat datang di Blue Romance, sebuah coffee shop yang buka setiap hari, dan mungkin kau lewati hari ini.

Blue Romance menyediakan kopi ternikmat dan sahabat saat kau dituntut untuk terus terjaga. Blue Romance juga banyak punya cerita. Ada kisah jatuh cinta dan patah hati, perpisahan dan pertemuan kembali. Kisah-kisah ini berbalut kafein dan aroma kopi, berderai tawa dan tangis, di sela desis coffee maker

Seperti Lattee, Affogato, Americano, dan Espresso, setiap kisah punya kopinya sendiri.

Kisah mana yang cocok dengan kopimu?


Thursday, 11 June 2015

Meet & Greet With Penulis Haru

Sebenarnya cerita ini sudah agak sedikit basi *emangnya makanan, Put* untuk diceritakan karena terjadi di bulan Mei yang lalu. Ya... tepat sebulan yang lalu deh.

sumber : facebook penerbit Haru

BBIers Medan kedatangan anggota baru. Domisilinya sih nggak tepat di kota Medan, tapi di kota Binjai. Setelah sekali gagal untuk kumpul bareng, tiba-tiba Viona mengirim pesan singkat tentang Meet and Greet bersama penulis Haru. Langsung aja deh, kita semua pada janjian ngumpul buat ketemuan lagi.

Tapi emang rencana itu nggak semulus harapan, ada aja halangan buat kita ngumpul menuju hari H. Mulai dari yang bingung mau ketemuan dimana secara Sun Plaza tempat berlangsungnya acara itu lumayan luas, mencari jam yang tepat untuk ketemuan soalnya OceMei @ OceMei's Little World dan Evyta @ Lensa Buku nggak bisa lama-lama berada di Sun Plaza, hingga Viona @ StarKing's Library yang ketinggalan kereta api ,_,

Wednesday, 10 June 2015

The Heart Of A Rebel #3 - The Tortured Rebel by Alison Roberts

Sub Judul : -
Serial : The Heart Of Rebel #3
Penulis : Alison Roberts
Penerbit : Harlequin Books
Tahun Terbit : September 2011 (pertama kali terbit pada Januari 2011)
Tebal : 192
ISBN : 9781459212732
Genre : Medical Romance

Format : ebook
Status : -
Lokasi Cerita : Tokolamu Island, New Zealand

Periode Baca : 26/05/2015 - 02/06/2015
Rating : 4/5

Blurb : He's the only one with the key to unlock her heart...Army medic and emergency specialist James "Jet" Munroe thrives on danger. Physical danger--never emotional.

Beautiful helicopter pilot Becca Harding has spent long years trying to forget Jet, but she's never been able to forgive him.

Now, trapped together for the first time in years, it's time for them to stop running from the shadows that have marred their relationship...and from the scorching attraction that lingers between them.


Wednesday, 3 June 2015

The Mortal Instruments #2 - City Of Ashes by Cassandra Clare

Judul : City Of Ashes
Sub Judul : -
Serial : The Mortal Instruments #2
Penulis : Cassandra Clare
Penerbit : Ufuk Press
Tahun Terbit : July 2010 (pertama kali terbit pada Januari 2008)
Tebal : 610
ISBN : 978-602-8801-30-0
Genre : Young Adult, Fantasy

Format : paperback
Status : punya sendiri
Lokasi Cerita : New York, Amerika Serikat

Periode Baca : 15/03/2015 - 18/03/2015
Rating : 4/5

Blurb : Clary hanya ingin hidup normal kembali, tapi ia telanjur terlibat dengan para Pemburu Bayangan yang bertugas membantai iblis. Masalah semakin menjadi-jadi karena ibunya tidak bisa dibangunkan dan Clary tidak bisa berhenti mencintai Jace. Tentu saja ini menyakiti hati Simon, yang mendadak pergi ke sarang vampir seorang diri. Valentine pun datang lagi, kali ini untuk mengambil Pedang Mortal. Lagi-lagi dia menawari Jace untuk ikut dengannya. Ketika Jace diketahui telah pergi untuk menemui Valentine, akankah Clary tetap memercayainya?

Dalam sekuel City of Bones ini, ketegangan menanjak dan konflik semakin tajam!


Monday, 1 June 2015

The Heart Of A Rebel #2 - The Unsung Hero by Alison Roberts

Sub Judul : -
Serial : The Heart Of A Rebel #2
Penulis : Alison Roberts
Penerbit : Harlequin Books
Tahun Terbit : Juni 2011 (pertama kali terbit pada Januari 2011)
Tebal : 192
ISBN : 9781459206182
Genre : Medical Romance

Format : ebook
Status : - 
Lokasi Cerita : Dunedin, New Zealand

Periode Baca : 20/05/2015 - 22/05/2015
Rating : 3/5

Blurb :Renowned neurosurgeon and incorrigible playboy Rick Wilson has his sights set on Sarah--until she drops her bombshell: not only is her nephew his son, but the little boy needs his bone marrow.... This roguish doctor is out of his depth, and only Sarah can help him on the rocky road to fatherhood.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...